The event is expired

Vidiečan Habovkája 2024 – országos seregszemle

A rendezvény partnereként a Regionálne osvetové stredisko v Komárne – Regionális Művelődési Központ, Komárom, szívélyesen meghív minden, a hagyományos kultúra iránt érdeklődőt a Vidiečan Habovkája 2024 elnevezésű gyermek zenei folklór országos felmenő jellegű versenyére és seregszemléjére, melynek főszervezője az Alsókubini Árvai Művelődési Központ.

Az országos seregszemle kiírója, szakmai garansa, és legfőbb pénzügyi partnere a Szlovák Köztársaság Kulturális Minisztériuma megbízásából a Nemzeti Művelődési Központ.

A 2024. június 7–9. közt a habovkai Kultúrházban megvalósuló rendezvényen a megyei fordulóból továbbjutó, Szlovákia legjobb versenyzőivel találkozhat a rendezvényre ellátogató nézőközönség. Pénteken, a megmérettetés I. szakaszában a népdalcsoportok, az énekkettősök és a szólóénekesek mutatkoznak be.  A szombati II. szakasz a népzenészeké és a hangszerszólistáké. Az ünnepélyes gálaműsor az országos forduló eredményhirdetésével egybekötött.

A hétvégi programsorozat különféle zenei, táncos és kézműves alkotóműhelyekkel készül a részvevő gyermekek felé.

Pénzügyileg támogatta

Bátorová Tamara
a folklór és a regionális tradicionális kultúra metodikusa
írnok

Tel.: 035/ 760 3783
Mob.: 0918 940 648

E-mail:
tamara.batorova@ros-komarno.sk
batorova.osveta@gmail.com

Címkék:

Esemény részletei

7. június 2024 14:26
9. június 2024 22:30
document.getElementById("from").setAttribute("autocomplete", "off"); document.getElementById("to").setAttribute("autocomplete", "off");